Untuk mengintegrasikan i-TimeTec dengan TimeTec Autogate BlE-3
Panduan pemasangan
Jadual Kaedah Membuka kunci
Kit Demo
FAQ
Perbandingan
SDK
BLE-3
Key Fob
Mari belajar Autogate
Autogate adalah pemasangan yang dilakukan pada pintu supaya pembukaan dan penutup pintu boleh dilakukan secara automatik dari jarak menggunakan butang kawalan jauh. Memasang autogate di rumah anda adalah lebih banyak tentang kemudahan daripada kelonggaran kerana terdapat banyak keadaan yang mengharuskan anda untuk membuka pintu dari jarak jauh daripada secara manual membuka pintu sendiri. Pertama dan terpenting adalah sebab keselamatan kerana detik terpecah membuka pintu boleh mendedahkan anda kepada elemen berbahaya seperti rompakan dan kecurian kecil. Di samping itu, anda boleh menyelamatkan diri dari semua masalah dan selamat dari dalam kereta terus ke tempat letak kereta anda dan anda boleh menutup pintu di belakang anda secara automatik dan mudah.

Mengapa Autogate?
Walaupun mempunyai autogate tidak dianggap mewah lagi, pelaburan pada autogate juga tidak rendah. Oleh itu, ada soalan yang perlu anda tanya sebelum anda membuat pembelian itu. Pertimbangkan 8 soalan ini

Mengapa anda memerlukan autogate?
Pintu gerbang tidak hanya ada untuk menjaga unsur-unsur berbahaya, juga berguna untuk menjaga haiwan dan anak-anak kecil di dalam rumah anda. Gerbang manual dengan mudah boleh dibuka oleh penceroboh atau anak-anak, sementara autogate memerlukan pencetus butang dan untuk menjaga keselamatan, pastikan jauh ini jauh dari kanak-kanak. Dengan melakukan autogate, kompaun anda terus ditutup pada setiap masa tidak seperti pintu manual yang dibiarkan terbuka kebanyakan masa untuk kemudahan.
Apa pilihan anda, ayunan atau slaid?
Walaupun anda mahu ini menjadi pilihan anda, sebenarnya, susun atur harta anda memainkan peranan penting dalam keputusan ini dan keadaan lereng memandu anda juga secara semula jadi akan menentukan pilihan pintu anda. Rujuk profesional mengenai jenis pintu yang sesuai untuk harta anda.
Apakah gaya gerbang yang sesuai dengan keperluan harta dan individu anda?
Apakah keutamaan, privasi atau estetik anda? Jika anda memilih yang pertama, pintu kayu tertutup yang tertutup harus menjadi pilihan anda. Bagi mereka yang lebih suka kosmetik, pergi ke pintu keluli hiasan.
Sistem pengendalian autogat jenis apa yang patut saya pilih?
Terdapat dua jenis sistem operasi autogate, Electro Mechanical atau Hydraulic. Sistem hidraulik lebih tenang, menawarkan daya tahan yang lebih besar kepada kuasa angin dan pada umumnya cenderung mempunyai kehidupan yang lebih lama tetapi mereka lebih mahal. Untuk autogate yang lebih ekonomi, anda harus memilih sistem mekanikal elektro.
Apakah sistem kawalan akses yang sesuai untuk saya?
Memilih sistem kawalan akses untuk autogate anda memerlukan anda melihat keperluan dan anggaran anda. Terdapat spektrum pilihan dari suara dan / atau pergaulan video ke suis utama yang dikendalikan, pad digital untuk mengetuk kod peribadi anda, butang push standard, pemancar tangan, pengenalan cap jari dan menggunakan aplikasi mudah alih seperti i-TimeTec. Ketahui keperluan anda dan pertimbangkan belanjawan anda.
Apakah yang perlu anda sediakan untuk acara seperti kuasa atau kegagalan sistem?
Sila pastikan bahawa pemasang sesuai dengan manual kecemasan yang menimpa untuk membolehkan pintu mudah dikeluarkan sekiranya berlaku kegagalan. Anda juga perlu belajar cara menggunakan yang menimpa dan belajar untuk menyambung semula apabila kuasa dipulihkan.
Sekiranya ciri keselamatan dipasang atau adakah mereka datang dengan autogate?
Sebagai standard, semua pintu automatik dilengkapi dengan sistem keselamatan yang sangat boleh dipercayai yang bermaksud bahawa pintu masuk memastikan bahawa pintu masuk adalah jelas sebelum pintu masuk beroperasi sepenuhnya. Tidak peduli apa yang dipasang oleh pemasang anda, anda perlu memastikan bahawa ciri keselamatan autogate berfungsi dengan baik kerana seperti yang kita semua tahu, kanak-kanak akan sangat terpesona dengan objek bergerak seperti autogate ini dan jika pintu gerbang tidak dapat merasakan bahawa ada anak-anak atau barang bergerak di sekitar, ia boleh menyebabkan kecederaan serius.
Sekiranya pintu gerbang dengan mudah?
Tidak semua pintu dibuat sama. Oleh itu, sesetengahnya lebih sukar untuk dibuka berbanding dengan pintu lain, motor autogate yang dipasang mestilah cukup kuat untuk mengayuh pintu gerbang anda dengan mudah. Gerbang yang tidak mudah dibuka mungkin mempunyai binaan yang rendah, galas / engsel yang rosak, atau reka bentuk buruk. Memasang sistem autogate sahaja tidak dapat menyelesaikan masalah jenis ini. Tetapi, pintu berat juga bermakna ia lebih sukar untuk dibuka dan jika anda sudah menyemak strukturnya untuk penyelenggaraan, maka, pasangkan satu autogate yang boleh mengendalikan beban berat.
Jenis Autogate
Pada amnya, terdapat empat jenis autogate.

Gelongsor - Pintu beroda dan ia dibuka dan ditutup dengan menggeser pintu kiri ke kanan atau kanan ke kiri. Mereka juga terbuka dari sisi ke sebelah. Anda perlu mengukur panjang pintu gelongsor anda sebelum memilih sistem autogate yang akan mengendalikannya.
Swing Arm (Folding Gate) - Pintu ini mempunyai lengan kawalan motor yang berfungsi sebagai tuil untuk membuka / menutup pintu masuk atau keluar. Gerbang ayunan berfungsi seperti bagaimana pintu dibuka atau ditutup di rumah anda
Mounted-Pillar (Swing / Fold Gate) - Pintu dipasang pada tiang dan ia masuk dalam jenis ayunan atau lipat. Untuk jenis lipat, pintu-pintu gerbang ini idealnya mempunyai daun 3 meter untuk sistem berfungsi dengan berkesan. Ukur setiap Daun Pintu. Model Autogate hanya boleh mengendalikan panjang daun tertentu setiap gerbang. Daun pintu yang lebih pendek memerlukan sistem yang berbeza berbanding dengan daun yang lebih lama.
Motor Bawah Tanah (Pintu Swing) - Pintu mempunyai motor bawah tanah untuk membuka atau ke bawah. Motor tidak kelihatan dan pemilik tidak perlu mengubah apa-apa di pintu mereka untuk menyesuaikannya.
Panduan pemasangan:
Kit Demo:
TimeTec Autogate BLE-3
Saluran 3 FORM C Relay output
NO/NC selected via jumper
Gates Max 2
Dimension 85 (L) x 96 (W) x 33 (H)
Berat (kg) 0.3
Input kuasa 12 VDC
suhu kerja 0-45
Kelembapan (%) 20-80
Komunikasi Bluetooth Low Energy (BLE) 4.2
Effective distance (m) 5
Penunjuk LED Yes
User capacity Max 20 users
Rekod urus niaga Unlimited, stored in cloud server
Kapasiti acara Unlimited, stored in cloud server
OS Bergerak Android 4.0.2 and above
iOS 8.0 and above
App & Cloud i-TimeTec
Bahasa (App & cloud) Arabic, Chinese Simplified, Chinese Traditional, English, Hindi, Indonesian, Malay, Nepali, Spanish, Thai, Turkish, Vietnamese.
Mengapa Smart Autogate?
With TimeTec Smart Autogate, the control of your autogate will always be with you without having to carry additional remote control or push buttons with you. i-TimeTec App can be downloaded straight from Google Play or iOS and you can use the App easily to operate your autogate effortlessly. TimeTec Smart Autogate will not dictate the type of autogate you should install but it will give you that convenience to control your autogate from a centralized mobile app. All you need to do is to install a board to communicate with i-TimeTec and you can experience Smart Autogate seamlessly.

  Sambungkan TimeTec App ke pengawal pintu pintar dengan selamat melalui Bluetooth
  Pemasangan yang mudah dan berpatutan
  Buka kunci Autogate dengan sambungan Bluetooth selamat melalui telefon pintar
  Pilih pengguna tetap untuk mengakses autogate anda
  Sediakan akses sementara kepada pengunjung untuk mengendalikan autogate
  Dapatkan pemberitahuan penting terus dari telefon pintar anda
Panduan pemasangan
Jadual Kaedah Membuka kunci
Kit Demo
FAQ
Perbandingan
SDK
BLE-3
Key Fob